سلام روز خوبی داشته باشید میخوام بهتون گلایل هویج رو یاد بدم که هم بسیار خوشمزهست و هم بسیار زیباست و برای مجالس مورد استفاده قرار میگیره با من همراه شید.
گلایل هویچ:
مواد لازم:
1-هویج بلند و قطور:4 عدد 2- پیاز: 1 عدد
3- کره: 200 گرم 4- گوشت چرخ کرده کم چربی: 300 گرم
5- سیر رنده شده: 2 حبه
6- جعفری و گشنیز ساطوری: 100 گرم
7- نان تست : 2 ورقه 8- آب ولرم: 4\1 لیوان
9- تخم مرغ: 2 عدد 10- نمک وفلفل : به دلخواه
11- پنیر گودا یا پنیر پیتزای رنده شده: 250 گرم
طرز تهیه:
هویج رو شسته و پوست کنید سپس از طول اونها رو نازک برش بدید خیلی نازک بعد در ظرف مناسبی مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس برش های هویج را در اون بیندازید و بزارید تا بپزه.
پیاز رو نگینی خرد کنید و در کره تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و تفت دهید بعد سیر رنده شده و سبزیجات ساطوری را به اون اضافه کنید و تفت دهید. ورقه های نان تست را در یک چهارم لیوان آب ولرم نرم کنید یعنی خیس کنید و به مواد گوشتی اضاف کنید به دلخواه می توانید از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و مقداری پودر تخم گشنیز و آویشن استفاده کنید سپس تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و نمک وفلفل بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها ببندد در آخر نیمی از پنیر رنده شده رو اضاف کنید و هم بزنید تا پنیر آب بشه کف قالب 15 سانتی مخصوص ژله را چرب کنید و هویج ها رو کنار هم بچینید طوری که از لبه هویچ ها روی هم باشه و کف و دیواره قالب رو بپوشونه روی هویج ها را کمی نمک و مقداری پنیر رنده شده بریزید مواد گوشتی آماده را درون قالب بریزید و روی اون را با پنیر رنده شده بپوشونید اضافی هویج ها را هم روی پنیر بچینید سپس قالب را در فر داغ با 180 درجه سانتیگراد 1 ساعت قرار بدید تا مواد بپزه
بعد از پخت و مقداری خنکی قالب رو در ظرفی که از قبل در نظر داشتید برگردونید و با کمی جعفری و دانه تخم گشنیز و زیتون سیاه و سبز تزیین کنید.نوش جان
امیدوارم از این غذای زیبا و خوشمزه لذت ببرید مواظب خودتون باشید دوستون دارم زیاد بای. سارا
نظرات شما عزیزان: